Mannen kiezen man als mooiste "vrouw" van Nederland
Gepubliseerd: ongeveer 1 jaar geleden
 
Bron foto:The Mirror
 
Bron:The Mirror
 

Mannen kiezen een man die zich vrouw noemt als mooiste vrouw van Nederland, en wonderbaarlijk genoeg zijn er vrouwen die dat geweldig vinden.

Zelf benoemde " vrouw " Rikkie Kolle wint de "miss" verkiezing en geeft alle vrouwen het nakijken.
Alle rechten worden te niet gedaan door mannen en soms ook vrouwen zijn het er mee eens.
Alle verworvenheden zoals gescheiden toiletten en Dames kleedkamers worden afgeschaft en iedere man die zich vrouw noemt mag tot dat zover is gewoon in de Dames kleedkamer om zich om te kleden of gewoon een beetje rond te kijken.
Alles waar vrouwen decennia voor gestreden hebben wordt door de LHBTI's beweging in snel tempo afgebroken.
Mannen die zich vrouw noemen of een andere versie van een man winnen wedstijden in de categorie Dames en andere mannen vinden dat geweldig en het nieuwe normaal.

De jury van de "Miss" verkiezing waaraan nu dus ook mannen en alle LHBTI's kunnen deelnemen is nou ook niet echt een afspiegeling van de Nederlandse samenleving en zeker niet een jury die vrouwelijk schoon zouden moeten beoordelen.
Het is net of ze een stel meisjes laten beoordelen of ze Frank Sinatra leuker vinden dan Justin Biber.
Nederland staat er internationaal bekend om als het " braafste jongetje van de klas " te willen zijn en vooroplopen met radicale ideëen om de wereld te choqueren.

Maar wat als een vrouwelijk foto model zou meedoen aan de mister universe wedstrijd en met blote borsten tussen de mannelijke spierbundels zou gaan staan en nog winnen ook?, dat moet volgens het nieuwe "normaal" gewoon moeten kunnen als ze zich een man noemt en voelt.
Moeten we ook niet wat mannen motiveren om zich vrouw te noemen zodat we eindelijk ook eens de wereld beker in " Dames " voetbal kunnen winnen?
Of heet dat straks de LHBTI's voetbal wereldbeker waaraan ook vrouwen en mannen aan kunnen deelnemen.

De tekst gaat verder onder de advertentie.

Dat is dan nu ook "normaal", vrouwen worden langzamerhand van alle lang bevochten rechten gestript en krijgen er niets voor terug.
De Nederlandse media is het er ook volledig mee eens, een reactie van RTL Boulevard: "Miss" Nederland Rikkie Kolle " Doodsbedreigingen laten zien dat we er nog lang niet zijn ", wat betekend dat ? we zijn er nog lang niet?
Dus er moeten nog meer rechten van vrouwen worden afgepakt en overgenomen?
Mogelijk bedoelen ze dat het een blanke was die gekozen is en er geen gekleurde LGBTIQA+ verkiesbaar was, dan weet je nu ook wel wie van die gekozen zou zijn als je eens goed naar de jury kijkt.
De LHBTI's beweging verdringt vrouwen en probeert de maatschappij "gender" neutraal te maken.
Elke man die zicht vrouw voelt of noemt wil de rechten van vrouwen maar ontdoet tegelijker tijd die zelfde vrouwen van hun rechten.
Elk voordeel dat door vrouwen verworven is willen deze personen ook hebben maar zodra er een nadelig iets is dat voor vrouwen niet gunstig is zoals lagere lonen.
Of denken we echt dat een mannelijke werknemer voor een lager salaris gaat werken omdat hij zich opeens profileert als vrouw?
Of Jan de voorman van de lopende band in een fabriek opeens verschijnt in een keurige roze rok en naaldhakken?
Badmeester Willem opeens een wit rokje draagt en zich in de meisjeskleedkamers omkleed?
Volgende station is kinderen hun rechten ontnemen en ieder persoon die zich kind voelt of noemt zal behandeld en berecht moeten worden als kind.
Zo kan straks een bankrover mensen doden tijdens een roof en zich in rechtbank beroepen op het recht zich anders te voelen en zich in de rechtszaak profileren als een kind en dan ook nog als meisje.
Daardoor niet als volwassene veroordeeld worden en de straf die dan nog wel opgelegd kan worden uit zitten in een jeugd gevangenis in de meisjes afdeling.

De tekst gaat verder onder de advertentie.

De wereld is in rap tempo volledig in de war aan het raken.
Iedereen heeft rechten, ook de LGBTIQA+ beweging en mannen of vrouwen die vinden of voelen dat ze hun hersens of geaardheid niet in het juiste lichaam zit.
Bron foto:pxhere.com
BodyBuilders
Dat moeten we accepteren, en steunen maar als deze personen zich dan willen inschalen in categorie die al van nature zijn bepaald, verdringen ze de van nature verworven rechten van die groepen.
Het is dan ook aan de LHBTI's beweging om dit verschil te onder kennen en deze nieuwe groep personen in een soort tussen categorie moeten indelen, zodat mannen, vrouwen en kinderen die geen probleem hebben met hun natuurlijke eigenschappen niet van hun rechten ontdaan worden.
Auteur: Melany@Vorden