Nederlanders zijn slaafse volgers van de regering.
Gepubliseerd: ongeveer 1 jaar geleden
 
Bron foto:Onbekend
 
Bron:Onbekend
 

Fransen staken en Nederlanders klagen.

Als de regering een besluit neemt an de plannen aan de bevolking presenteren klinkt er een beetje gemor, maar verder ook niets.

Kwartje van Kok

In 1991 wilde de regering onder leiding van Wim Kok ( Pvda) een acceins verhoging invoeren om de schatkist te spekken.
Het kwartje werd gepresenteerd als "het moet" omdat anders de kosten van het openbaar vervoer en en eigen vervoer tever uitelkaar zou komen te liggen.
Auto mobilisten kwamen in protest, en zoals de slimme Hollanders doen werd het omgzet naar "tijdelijke" verhoging.
En dat hielp, de protesten verstomden en Kok had wat hij wilde, op het moment dat hij de "tijdelijk"verhoging er door duwde wist hij dat het er nooit meer af zou gaan.

De tekst gaat verder onder de advertentie.

Van af dat moment snapte de ambtenaren dat als je iets wil hoog moet beginnen en dan zogenaamd door de protesten het omlaag bijgesteld tot het niveau wat ze eigenlijk wilden.

De volgende grote ingreep was de verhoging van de pensioen leeftijd.
Nederlanders moesten al langer door werken dan de arbeiders in andere Europese landen maar het was nog niet lang genoeg.

Bijna geruisloos is de nieuwe wet er door gevoerd en we moesten opeens weer twee jaar langer werken.

De regering ondervond wederom geen weerstand of protesten, immers het is besloten door de regering.
En die is door de meerderheid demokraties gekozen, maar is dat wel zo?
Er wordt door gaans geregeerd door 2 of meerdere parteien in een 'coalitie".

De tekst gaat verder onder de advertentie.

De verkiezings winnaar gaat "samenwerken" met andere parteien om een meerderheid in de 2e kamer te verkrijgen. Er wordt dan onderhandeld met de toekomstige coalitiepartners en een regering gevormd. Dat de parteien die in die colaietie wilden hun idealen en verkiezings beloften opofrerden is meer dan waar gebleken in het verleden.
En ook dat slikken we braaf, uizonderingen zijn kleine partijtjes die eigenlijk niet in het regerings plaatje pasten daargelaten.
Ook is er een soort maffia in de regering ontstaan van als er een partei is die weleenswaar veel stemmen heeft gekregen dan boycotten we die gewoon, de PVV is daar een mooi voorbeeld van en Pim Fortuin die vermoord werd door een "dieren actifist" die een wel heel milde straf kreeg en nadat hij veel eerder vrijkwam dan het vonnis ook opeens over behoorlijk veel geld beschikte. 
Het gaat niet om de wil van het volk maar om de wil van de regering, die manipuleert de boel net als in een communistische staat of bananen republiek.
Bij de laatste verkiezingen heeft de BBB  flink gewonnen in de 1e kamer en Provincies.
Of ze ook de volgende verkiezingen zullen winnen valt nog te bezien, als hun achterban en de vele protest stemmers door krijgen dat ze ook niets voor elkaar krijgen.
Maar de "oude jongens krentenbrood" partijen zullen ze opwachten om ze weer onder te dompelen in een coalitie. En hun verkiezing beloften en idealen verkwanselen.

Nu worden we de EV in en naar de aanschaf van een warmtepomp gejaagd

Eerst was het goed voor het milieu (dat is al achterhaald) , toen beter voor onze portemonnee, en nu wordt het verplicht. Alle lease autos en zakelijke personen auto`s moet elektrisch worden en ? hoor jij protesten?
Auteur:Silenroc Esnaairda
HTML